Італійський футболіст, чемпіон світу Алессандро Дель П'єро, кар'єра якого була невіддільно пов'язана з клубом "Ювентус", капітаном якого він й став, потрапив до лікарні через камінь у нирках.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Досі не можу повірити, що така маленька 3-міліметрова штука може заподіяти стільки болю", - написав Алессандро Дель П'єро.

Алессандро Дель П'єро, фото Instagram
Алессандро Дель П'єро, фото Instagram

Також атлет опублікував фото з лікарні. Цікаво, що футболісту через карантинні заходи необхідно перебувати в медичній масці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дель П'єро було госпіталізовано у Лос-Анджелесі, США, де він проживає і володіє рестораном італійської кухні.

Варто зазначити, що проблеми з нирками часто супроводжуються больовими симптомами надзвичайної сили - так що Дель П'єро навряд перебільшив свої страждання.

Алессандро Дель П'єро народився у 1974 році в Конельяно, регіон Венето, Італія. Більшу частину кар'єри - 19 років - він провів у "Ювентусі", а з 2001 року він став капітаном команди. П'ятиразовий чемпіон Італії, у складі збірної Італії у 2006 році виграв чемпіонат світу в Німеччині. Нападника неодноразово включали у списки найвидатніших спортсменів століття, йому належить рекорд "Ювентусу" за кількістю голів та зіграних матчів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Футбольний світ завмер: лікарі намагаються врятувати Алекса Фергюсона.

Як повідомляв портал Знай.ua, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Також Знай.ua писав, що Румунська футбольна зірка зробив неочікуване зізнання - "Я наполовину українець".