Відомий своїми досягненнями у складі київського "Динамо" і скандальними інцидентами з дружиною український спортсмен Олександр Алієв, мабуть, взяв приклад зі свого друга Артема Мілевського і подався у блогери, створивши YouTube-канал "Кент". На даному ресурсі Саша публікує відео з новими пригодами.

Так, одним з нещодавніх "подвигів" Олександра Алієва можна відзначити прогулянку з підписником і набивання тату, за ескізом свого шанувальника. Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Кент".

"Алієв провів день з підписником і набив татуху", - назвав відео колишній футболіст.

Варто зазначити, що татуювання розташовується на правій нозі вище коліна і присвячена його каналу. На відео також можна помітити "ласкаві" жарти від Алієва в бік тату-майстра.

Тату Олександра Алієва, фото: Instagram
Тату Олександра Алієва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тату Олександра Алієва, фото: Instagram
Тату Олександра Алієва, фото: Instagram

Тату Олександра Алієва, фото: Instagram
Тату Олександра Алієва, фото: Instagram

Підписники Алієва обурюються, що Саша приділив замало часу своєму фану і всю увагу віддав татуювальниці: "День з підписотою! Поїхали татуху наб'ємо "голова з квадратом". На тобі м'яч, тримай футболку і від*бись, така назва більше підходить до цього ролика."; "Саня, татуха стрьомна, як і твої приколи на адресу тату-майстра. Про підписника зовсім забув. Навіщо його з собою притягнув? І час перейменувати канал, з кєнта на шлапу."; "Тату шляпа повна, чекаю на випуск "виправляємо партак"".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бесєдін отримав удар в обличчя — на відео показали, як зірку Динамо побили "собутильники".

Як повідомляв Знай.uа скандальний півзахисник Динамо зацікавив Севілью.

Знай.uа писав, легендарний тренер "Динамо" прокоментував дії Усика і Ломаченка.