Джастін Гетжи став справжньою сенсацією в UFC. В бою за звання обов'язкового претендента на чемпіонський пояс він розбив записного фаворита Тоні Фергюсона, і тепер саме він отримує шанс битися з Хабібом Нурмагомедовим. Гетжи розповів, коли він планує битися з Хабібом, і заявив, що розуміє, що в найближчі місяці бою чекати не варто.

Хабіб Нурмагомедов, фото з Instagram
Хабіб Нурмагомедов, фото з Instagram

Гетжи заявив, що розраховує провести поєдинок в серпні або у вересні. Він зазначив, що в курсі ситуації з батьком Хабіба і розуміє, що зараз їх бій – не в пріоритеті Нурмагомедова. “Я навіть не можу уявити себе на місці Хабіба. Пройде трохи часу, і ми все вирішимо”, заявив Гетжи . Також він сказав, що бій з Нурмагомедовим для нього пріоритетніше, ніж поєдинок з Макгрегором. Гетжи вважає, що він заслужив право битися з Хабібом, і це єдиний поєдинок, який його цікавить.

Хабібу Нурмагомедову зараз дійсно не до яких-небудь поєдинків. Його батько – Абдулманап Нурмагомедов заразився коронавірусом і зараз перебуває в московській лікарні у важкому стані. Раніше йому зробили операцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, тренер і батько чемпіона UFC в легкій вазі Хабіба Нурмагомедова Абдулманап Нурмагомедов впав у кому

Як повідомляв портал Знай.ua Макгрегор жорстко розкритикував Хабіба Нурмагомедова

Також Знай.uа писав, в мережі засумнівалися, чи вміє Хабіб Нурмагомедов битися насправді