Відомий американський професійний боксер Теофімо Андрес Лопес Рівера — чемпіон світу за версією IBF звернувся до шанувальників з усього світу. На своїй сторінці у Іnstagram він опублікував фото у масці і порадив усім практикувати соціальне дистанціювання і носити захисні маски.

"Практикуйте соціальне дистанціювання та залишайтеся в безпеці! Ви все ще можете виглядати жорстко з маскою 😷", - написав він у повідомленні.

Тож, що відомо про американця Лопеса, який завоював такий бажаний для Василя Ломаченка пояс IBF.

Теофімо Андрес Лопес Рівера – американський і гондураський боксер, представник легкої вагової категорії. Йому всього лиш 22 роки, він молодий і амбіційний боєць. Народився в Нью-Йорку в родині гондураського походження, дитинство провів в Брукліні, згодом переїхав на постійне проживання в місто Дейві, штат Флорида. Активно займатися боксом почав у віці шести років, проходив підготовку під керівництвом свого батька Теофімо Лопеса старшого.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що бій Ломаченко - Лопес був запланований на 30 травня в Нью-Йорку, однак його перенесли через поширення коронавірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Усик розкрив свою тактику в суперважкій вазі, супернику не позаздриш.

Як повідомляв Знай.uа змусимо Джошуа, а потім Ф'юрі - як Усик почне боротьбу за чемпіонство.

Знай.uа писав, Ф'юрі зробить відбивну з Джошуа – промоутер.