Український борець Богдан Грицай, який придбав популярність після виклику Олександра Усика на бій без правил за відео з "диванними експертами", записав нове відеозвернення, в якому розповів кілька нових деталей про своє минуле.

Про це стало відомо завдяки новому відео Богдана Грицая в мережі YouTube.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

"Чому Усик і YouTube? Усик для залякування незгодних з ватною пропагандою і просування "руського міра" використовує інтернет. Я відповідаю симетрично. Зараз маємо хороші результати. Усик визнає, що насправді боїться боїв без правил, а залякування – це зло. Тому він всіляко відмовляється від запропонованого мною бою. А Ломаченко вже закликає підписувати петицію в інтересах російської церкви. Хоча зовсім нещодавно вони з Усиком обіцяли стати з кулаками на її захист. Від кулаків до петицій – хіба це не прогрес?", - заявив Богдан.

Крім того, Богдан Грицай докладно розповів про свій конфлікт з міністром спорту Вадимом Гутцайтом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що стався вельми несподіваний і цікавий поворот в мережевому конфлікті між відомим боксером Олександром Усиком та Богданом Грицаєм. Бійцям вже готові організувати бій за правилами змішаних єдиноборств. За інформацією видання boxing-mma.com стало відомо, що у поєдинку зацікавилися японські і російські промоутери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська боксерка заступилася за Усика і викликала Соколову на двобій - "Хочеш пендель?".

Як повідомляв Знай.uа Берінчик та Усик у вишиванках показали себе з несподіваного боку - "Прикол зрозумілий".

Знай.uа писав, путінські телещури взялися за бій Усик-Грицай - "Успіх гарантовано...".