В українській столиці прооперували атакуючого захисника збірної України та "Дніпра" Іссуфа Санона. Повідомляється, що баскетболіст наступні десять днів перебуватиме у спеціальному ортопедичному взутті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Публікація Валерія Кондратьєва про Іссуфа Санона, скріншот: Facebook
Публікація Валерія Кондратьєва про Іссуфа Санона, скріншот: Facebook

Як повідомляють журналісти, після десятиденного періоду Іссуф перейде до процедури реабілітації. Також відомо, що на цю подію відреагував навіть сам президент БК "Дніпро" Валерій Кондратьєв в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні в Києві атакуючого захисника "Дніпра" Іссуфу Санону було зроблено планову операцію на п'ятій плесновій кістці, все пройшло за планом, тепер 10 днів в ортопедичному чоботі і можна починати реабілітаційний період...", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Відомо, що в цьому сезоні Санон відіграв у "Суперлізі" 12 матчів, в середньому він набирав по 13,4 очок, 4,7 підбори і 1,8 передачі за поєдинок. А ось його команда "Дніпро" за підсумками достроково завершений через пандемію коронавірусу сезону здобула перемогу в чемпіонаті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс-"ВІА Гра" Седокова зворушила поцілунками з молоденьким хлопцем: "До місяця".

Як повідомляв Знай.uа легенду NBA Кобі Брайанта згадали легендарним "нулем", ці рядки розривають душу.

Знай.uа писав, нове для України досягнення - Аліна Ягупова стала найкращою баскетболісткою Євроліги.