На зборах клубів іспанської Ла Ліги Прімери і Сегунди були обговорені орієнтовні терміни догравання сезону, зупиненого через коронавірус, який бушує у світі.

Джерело: іноземне видання Marca.

Відтак, як відзначається, черговий тур Прімери повинен стартувати близько 14 червня (швидше за все, в п'ятницю або суботу - тобто, 12 або 13 червня). Щодо сезону в Сегунді, як і в Прімері, планують завершити 19 липня. Після цього до 2 серпня повинні бути зіграні матчі плей-офф в другому дивізіоні.

LaLiga, фото: Getty Images

Очікується, що офіційний календар буде представлений в найближчу неділю або понеділок. Ці матчі будуть гратися виключно у вечірній час, щоб убезпечити футболістів від спеки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, що у Україні у зв'язку з послабленням карантинних заходів відновлюються футбольні матчі. Попередньо Українська Прем’єр-ліга має бути продовжена з 30 травня. Перша така гра своєрідного "сезону спарингів" відбудеться вже 22 травня на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, у товариському поєдинку "біло-сині" зійдуться з лідером Першої ліги львівським футбольним клубом "Рух".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мілевського спіткала "чорна смуга" - суцільні травми і поразки.

Як повідомляв Знай.uа скандальний півзахисник Динамо зацікавив Севілью.

Знай.uа писав, легендарний тренер "Динамо" прокоментував дії Усика і Ломаченка.