Матір всесвітньої зірки футболу Неймара Надін Сантос відновила роман зі своїм 23-річним бойфрендом Тіаго Рамосом. Нещодавно їх стосунки розпалися після того, як в ЗМІ з'явилися публікації про стосунки Рамоса з кухарем Неймара. Схоже, що жінка змогла пробачити красунчика-коханця: подейкують, що пара думає про весілля.

Про це повідомляє видання Extra.

Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram
Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram
Мама Неймара з 23-річним коханцем, фото Instagram

Тіаго Рамос - відносно відомий кіберспортсмен, модель і "тіктокер". Особливу увагу громадськості він заслужив турботою за своїм практично ідеальним тілом: юнак знаходиться в чудовій фізичній формі, його мускулатура рельєфна, шкіра і зачіска теж у повному порядку.

Тіаго продовжує жити в квартирі, орендованій Надін в Сантосі, на узбережжі Сан-Паулу, і відвідує її маєток, хоча її родичі та друзі й виступають проти їх стосунків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тіаго Рамос, фото Instagram
Тіаго Рамос, фото Instagram

До зустрічі з мамою Неймара Тіагу перебував у стосунках з чоловіками, в тому числі з бразильським бізнесменом Едуардо Перейра, в маєтку якого хлопець жив кілька років. А ще він заздалегідь був відданим фанатом її сина. У 2017-му він навіть написав своєму кумиру лист: "Неймар, ти неймовірний. Сподіваюся, одного разу я прочитаю цей лист разом з тобою, буду твоїм братом і ми будемо грати разом. Знаю, що я тебе зустріну, тому що я мрійник і ніколи не здаюся!"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вітчим, як молодший брат - мама Неймара з ПСЖ закрутила роман з 23-річним спортсменом.

Як повідомляв портал Знай.ua, За маму, за тата, за Мбаппе: Неймара годували з рук просто на матчі, фотохіт.

Також Знай.ua писав, що Неймар зустрівся з улюбленим голлівудським актором.