Відома журналістка каналів Футбол 1/2/3 Влада Седан розкрила подробиці про майбутнє весілля з гравцем футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександром Зінченком. Також вона додала, що церемонія відбудеться на території України.

"Весілля 100% буде в Україні, інших варіантів ми навіть не розглядали. З датою ще не визначилися. А сукня чекає вже давно", – поділилася Влада Седан.

Також слід зазначити, що футболіст Олександр Зінченко зробив пропозицію журналістці у жовтні 2019 року. Однак, через пандемію коронавірусу закоханим довелося перенести весілля на невизначений час.

Ще зовсім недавно зірки українського футболу вирішили показати, як необхідно поводити себе під час карантину. Коноплянка, Зінченко та інші футболісти через забавний ролик закликали всіх дотримуватися правил гігієни.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олександр Зінченко разом зі своєю дівчиною, журналісткою ТК Футбол, Владою Седан зіграли у футбол величезним м'ячем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влада Седан "накатала" Олександра Зінченка та була покарана.

Також "Знай.ua" писав, що у 2014 році ще зовсім юний Олександр Зінченко міг "виїхати" до Пітеру.