Легендарний український спортсмен, зірка клубів "Динамо", "Мілан" і "Челсі", а після завершення кар'єри гравця і тренер національної збірної України Андрій Шевченко нагороджений усілякими нагородами, абсолютно різними державними та від спортивних асоціацій. Однак нещодавно з'явилася інформація, що тепер Шева може похвалитися власним пивом.

Про це стало відомо завдяки публікації користувача Twitter, редактора порталу autogeekua Євгена Муджірі.

Публікація Євгена Миджури, скріншот: Twitter
Публікація Євгена Миджури, скріншот: Twitter

В Канаді випускають пиво на честь легендарного українського футболіста та нинішнього тренера національної збірної Андрія Шевченка. Звичайно ж, пиво крафтовое. Не зовсім зрозуміло, чому воно саме темне, а на етикетці вказана дев'ятка (можливо, на честь дня народження Тараса Шевченка), але на звороті написано, що це дуже довга історія.

Також варто нагадати нашим читачам, що ще в далекому 2016 році шанувальники "Інтера" насміхалися з "Мілана" після програшу "россо-нері" у матчі Ліги Європи "Хапоелю" з Беер-Шеви. Тоді було створено ось такий кумедний тематичний мем:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пиво "Шева", скріншот: sport.ua
Пиво "Шева", скріншот: sport.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легенда київського Динамо Ребров здивував зізнанням - "Побоювалися Зідана", відео.

Як повідомляв Знай.uа скандальна зірка "Динамо" Алієв похвалився російським паспортом і повагою до Путіна.

Знай.uа писав, збірна України вирвала важливу перемогу у матчі з Польщею — Коноплянка і Зінченко головні герої, відео.