Наймолодша двократна чемпіонка світу з дзюдо, українка Дарина Білодід по-справжньому рада теплій погоді, яка нарешті прийшла в країну. Даша Білодід активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. На цей раз Даша потішила фанів "літньою" публікацією.

Про це стало відомо завдяки новому фото, яке Даша опублікувала в мережі Instagram.

Публікація Даші Белодид, скріншот: Instagram
Публікація Даші Белодид, скріншот: Instagram

"Як же я чекала цього і теплого літа. Нарешті! Кайф", - підписала публікацію дзюдоїстка.

А разом з цим киянка показала свій ідеальний прес, а також 19-річна киянка поділилася черговими подіями у своєму житті. Спочатку Даша порадувала черговою фотографією самої себе: "Позитивне мислення робить мої тренування краще, а мене сильніше. Тому я бажаю кожному посміхатися".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що українська легкоатлетка, срібний призер чемпіонату світу зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук поділилася в мережі зі своїми шанувальниками вельми цікавим кадром. Дівчина каже, що це її улюблена фотографія. Бех-Романчук радує шанувальників не тільки високими результатами в спорті, але і вельми цікавими фотосесіями, які, часом, віддають нотками еротики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підкачані сідниці і струнка фігура — спекотна легкоатлетка Бех-Романчук підкорила чоловіків зі всієї України.

Як повідомляв Знай.uа красуня Бех-Романчук відвертим купальником налаштувала фанів на незабутнє літо.

Знай.uа писав, красуня Бех-Романчук поділилася найдорожчим фото.