Нападник італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду і півзахисник французького "Монако" Ліонель Мессі тривалий час змагаються за звання найкращого футболіста сучасності і, виявилося, що не тільки на полі.

Аргентинець і португалець очолили список гравців, які найбільше заробляють на соціальній мережі Instagram. Про це йдеться в публікації Transfermarkt, яка посилається на дані Buzzbingo.

Так, Роналду випередив Мессі більш ніж у 1,5 рази – 44,5 млн євро проти 26,9 у Мессі. Третє місце отримав Девід Бекхем з 10,3 млн євро. Крім того, до п'ятірки лідерів увійшли Неймар, Златан Ібрагімович.

До речі, за індивідуальними футбольними досягненнями в 2019 році найкращим був Мессі – зірка Барселони отримав нагороду FIFA the Best і "Золотий м'яч".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду став першим спортсменом-мільярдером в історії спорту. При цьому зірка скромністю явно не страждає. Кріштіану придбав собі шикарний особняк на іспанському курорті Марбелья, і тепер буде сусідом Конора Макгрегора

Як повідомляв портал Знай.uа, Кріштіану Роналду показав світові двох янголят і заробив сім мільйонів.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду отримав супер-спорядження, тепер його не наздогнати.