Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі склав топ-5 найсильніших боксерів суперважкого дивізіону. Також боксер зазначив у своєму списку українця Олександра Усика. Про це повідомляє talkSPORT.

Тайсон Ф'юрі, Associated Press

Так, звичайно ж британець поставив себе на перше місце. Також до трійки кращих на думку Ф'юрі потрапляють Деонтей Уайлдер і Ентоні Джошуа. Слід зазначити, що боксер високо оцінив силу Олександра Усика, який опинився на четвертому місці. Українець провів лише один поєдинок у суперважкому дивізіоні.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Замкнув топ-5 Ділліан Уайт, промоутери якого ніяк не можуть організувати йому чемпіонський бій, незважаючи на те, що він є обов'язковим претендентом за версією WBC.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я - це номер один, другим я б назвав Деонтея Вайлдера, номером три назву Джошуа, номер чотири - Олександр Усик і п'ятим буде Ділліан Вайт", - сказав Ф'юрі.

Топ-5 супертяжів за версією Ф'юрі:

1. Тайсон Ф'юрі.

2. Деонтей Вайлдер.

3. Ентоні Джошуа.

4. Олександр Усик.

5. Ділліан Уайт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олександр Усик став обличчям відомого бренду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" промоутер розповів, коли варто чекати на бій Чісори з Усиком.

Також "Знай.ua" писав, що Дерек Чісора поділився очікування від бою проти українця Олександра Усика.