Український боксер суперважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО), який за час карантину добряче запустив свою зачіску, нарешті упорядкував волосся на голові і тепер його просто не впізнати.

Поголений і підстрижений боксер тепер схожий на справжнього джентльмена.

Фото свого перетворення разом зі знімком ″в образі Будулая″ Усик опублікував в Instagram і запропонував фанатам вибрати, який образ їм подобається більше.

Варто зазначити, що думки шанувальників розділилися — одні вважають, що боксер із доглянутою зачіскою і поголеним обличчям — просто красень, а іншим ″образ Будулая″ більше до вподоби. Зрештою, фанати зійшлись на думці, що ″Саня в будь-якому образі сильний″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик увірвався до п'ятірки найкращих супертяжів на думку Тайсона Ф'юрі

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі склав топ-5 найсильніших боксерів суперважкого дивізіону. Також боксер выдзначив у своєму списку українця Олександра Усика.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик став обличчям відомого бренду.

Також Знай.ua писав, Усик показав, як готується до бою з Беллью