Британський чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) негативно відреагував на слова американця Діонтея Вайлдера (42-1-1, 41 КО), який заявив, що "не вважає Ф'юрі чемпіоном".

Як відомо, Тайсон відібрав титул у Вайлдера, зупинивши його (ТКО 7) в реванші 22 лютого цього року.

"Не в курсі, що за гидоту він курить, але він сам вважав себе чемпіоном до того, як я його побив? Якщо я не чемпіон світу, то ким він був? Я думаю, що він 5 років володів титулом і провів 11 захистів, а я порвав його на британський прапор і забрав у нього його пояс. Схоже, він загубився. Біс його розбере, що у нього в голові", - заявив Ф'юрі в бесіді з Behind the Gloves.

"За фактом на кону був його престижний пояс WBC, і тепер він у мене. Можливо, він просто не хоче, щоб я був чемпіоном? Так-то взагалі не важливо, що думає Вайлдер, тому що коли бійця розривають на шматки, ось так брутально й безцеремонно, тоді вони і починають ліпити якісь відмазки", - обурився боксер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Очікується, що до кінця поточного року Ф'юрі і Вайлдер проведуть третій за рахунком поєдинок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній чемпіон світу у важкій вазі, шоумен і актор Майк Тайсон продовжує готуватися до проведення показових поєдинків. Зараз Тайсону допомагає набрати форму ексчемпіон UFC у напівважкій вазі Вітор Белфорт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик увірвався в п'ятірку найкращих супертяжів на думку Тайсона Ф'юрі.

Також портал Знай.uа писав, що син Тайсона Ф'юрі пообіцяв нокаутувати Джошуа.