Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа Едді Хірн підігрів атмосферу напередодні найочікуванішого бою 2020 року Джошуа-Усик. За словами Хірна британець зустрінеться з українцем перед боєм з Тайсоном Ф'юрі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських спортивних видань.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

"Чи потрібно провести бій з Усиком перш ніж боксувати з Ф'юрі? Можливо. Чи укладемо ми угоду? Можливо. Чи дозволить WBO спочатку провести поєдинок з Ф'юрі? Поки ніхто не знає. Ми дійсно дуже цього хочемо. Ділліан Вайт у пріоритеті на бій з Ф'юрі за титул WBC, так що він може зустрітися з ним раніше, ніж Джошуа", - сказав Хірн в інтерв'ю Boxing Social.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що наступний бій Джошуа заплановано проти Кубрата Пулєва, який претендує на титул IBF. Також варто зазначити той факт, що Олександр Усик є головним претендентом на титул WBO, яким володіє Джошуа, а Уайт - на пояс WBC, власником якого є Тайсон Ф'юрі.

Нагадаємо нашим читачам, що український боксер суперважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО), який за час карантину неабияк запустив свою зачіску, нарешті впорядкував волосся на голові і тепер його просто не впізнати. Поголений і підстрижений боксер тепер схожий на справжнього джентльмена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі їдко висміяв переможеного Вайлдера.

Як повідомляв Знай.uа одіозна Ніцой напала на тренерку Дерюгіну.

Знай.uа писав, чемпіонський стиль - Усик нарешті поголився і змінив імідж.