Український боксер Олександр Усик показав в мережі картину, яку написав фарбами.

Український боксер суперважкої ваги Олександр Усик - різнобічна особистість. Поза рингом він складає вірші, записує треки, навіть знімався в кіно. А тепер боксер вирішив зайнятися ще й живописом.

Усик написав картину і виклав відповідні фото свого живопису в Instagram.

Картина виконана в абстрактному стилі і яскравих кольорах. Як виглядає з розміщених фото, Олександр її написав бз пензлика - пальцями.

На малюнку спершу були слова "Мир, добро, любов і ми", а також загадкові ініціали - "Н.Ю.К". Але потім напис частково зник.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO і повинен був зустрітися з чемпіоном за цією версією Ентоні Джошуа після поєдинку з Чісорою. Однак британець домовився про два бої з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі в 2021 році і команда Усика готова зірвати переговори Джошуа і Ф'юрі.

На рахунку Усика 17 перемог в 17 боях в професійному боксі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик нарешті поголився та змінив імідж

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик увірвався до п'ятірки найкращих супертяжів на думку Тайсона Ф'юрі

Також Знай.ua писав, Олександр Усик став обличчям відомого бренду.