Стало відомо, що досить курйозний випадок з участю рефері стався під час турніру зі змішаних єдиноборств в Сербії (Serbian Battle Championship 28). Відповідні відео почали активно поширювати на сторінках в соціальних мережах.

Турнір в Сербії, скріншот Twitter

Адріан Радованович спробував пробити "супермен-панч", але, в результаті, Славолюб Мітіч нокаутував його важким ударом в голову, а в наступний момент головним героєм бою став суддя. Він побіг до бійців, показуючи, що поєдинок закінчився, але прорахувався в траєкторії руху - рефері послизнувся й епічно полетів на підлогу. Втім, професіонал не розгубився, швидко підвівся та почав перевіряти стан нокаутованого Радовановича.

Згідно з даними Sherdog, Славолюб Мітіч зараз володіє рекордом 9-3 (1 NC), статистика виступів Адріана Радовановича тепер встановилася на відмітках 0-2.

Варто відзначити, що Serbian Battle Championship - професійний MMA-промоушен, що базується в Нові Сади.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Конор Макгрегор покинув спорт і може знятися в кіно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Хабіб Нурмагомедов заговорив про своє майбутнє в кар'єрі.

Також "Знай.ua" писав, що молодий боксер Райан Гарсія викрив Василя Ломаченка.