Агент відомого британського боксера, володаря титулів WBA, WBO і WBC Ентоні Джошуа Едді Хірн розповів, коли ж його підопічний зможе вийти на ринг з обов'язковим претендентом, українцем Олександром Усиком.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських спортивних видань.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

"У кожного чемпіона є обов'язкові претенденти. У Ентоні Джошуа їх два: Кубрат Пулєв, з яким він зустрінеться у наступному бою та Олександр Усик. З Усиком у нас є проблема. Він повинен отримати шанс поборотися за титул чемпіона світу. Можливо, Джошуа зустрінеться з ним навесні. Деякі обов'язкові претенденти не є боксерами, які найбільше заслуговують титульного бою. Ділліан Уайт - один з тих, хто найбільше заслуговує битися за титул. Йому треба надати цю можливість", - сказав Хірн в ефірі SI Podcast.

Також варто нагадати нашим читачам, що промоутер Усика Олександр Красюк пояснив, що Джошуа повинен спочатку зустрітися з Усиком, а потім з Джошуа, щоб не втратити титул WBO.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Мир, добро, любов і ми", - Усик продемонстрував талант художника.

Як повідомляв Знай.uа Джошуа отримав суворе попередження від Усика - "Або б'єшся, або...".

Знай.uа писав, бій Джошуа-Усик. Українського чемпіона молять про угоду, останнє слово за Сашою.