Відома українська легкоатлетка, красуня Марина Бех-Романчук частенько радує шанувальників гарячими фото з фотосесії і змагань. На цей раз Марина вирішила поділитися дуже яскравими фотографіями з шикарним букетом ніжних троянд.

Можна помітити, що на фото Марина знаходиться в полі і тримає великий букет троянд. Дівчина також не поскупилася на широку посмішку. Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини в мережі Instagram.

Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram
Публікація Марина Бех-Романчук, скріншот: Instagram

"Ти надихаєш мене ♥ ️Завдяки тобі хочеться літати", - підписала публікацію Марина.

Варто зазначити, що буквально за кілька днів публікація набрала понад 13 тисяч лайків і десятки захоплених коментарів. Підписники Марини розсипалися в компліментах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Марина нещодавно опублікувала фото з джакузі. До речі, знімок було зроблено на відомому курорті "Буковель". Цей курорт доступний лише тим українцям, які, м'яко сказати, "живуть у достатку".

"Я люблю Буковель. І це були круті вихідні. Тепер я з нетерпінням чекаю зими, щоб знову повернутися на цей маленький відпочинок, але вже з лижами", — написала Марина в Instagram, коментуючи своє фото в купальнику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська красуня-дзюдоїстка Білодід розтопила серця фанів ніжним фото.

Як повідомляв Знай.uа підкачані сідниці і струнка фігура - спекотна легкоатлетка Бех-Романчук підкорила чоловіків зі всієї України.

Знай.uа писав, красуня Бех-Романчук відвертим купальником налаштувала фанів на незабутнє літо.