Дружина відомого українського футболіста, колишньої зірки київського "Динамо" Миколи Морозюка Ірина показала численним шанувальникам, як і в чому потрібно проводити тренування. На кадрах можна помітити, що Ірина бігає на тренажері, а камеру поставила просто перед собою, знімаючи себе по пояс.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Морозюк в мережі TikTok.

Тренування Ірини Морозюк, скріншот: TikTok
Тренування Ірини Морозюк, скріншот: TikTok

Зірка мережі була в штанах і майці, під якою не виявилося бюстгальтера, тому можна побачити випираючі груди, завдяки чому кадри вийшли максимально спекотними. Ірина не соромилася цього і продовжувала епатувати публіку. Шанувальники нічого не змогли написати під фото або поставити лайки, але так і хочеться сказати: "Ідеально стирчать".

Також варто нагадати нашим читачам, що відома дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Різеспора", ексзахисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно молода матуся опублікувала своє чергове відео, на якому вона позує у короткій жовтій сукні, яке ідеально підкреслило пишні форми, зробивши акцент на її тонкій талії. Морозюк зробила собі хвостик і традиційно нафарбувала губи червоною помадою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Морозюка розповіла, як знайти гідного чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа дружина ексдинамівця Морозюка просто у ліжку показала, як вранці потрібно розминати пальчики.

Знай.uа писав, скандальна Морозюк з розмазаною помадою похвалилася своїми навичками.