Перша ракетка України Світоліна з'явилася на обкладинці українського номери Forbes, який присвячений "жінкам, які зробили себе самі.

Наголошується, що в 2019 році Світоліна стала однією з десяти найбільш високооплачуваних спортсменів у світі за версією американського журналу Forbes. Про це повідомляє btu.org.ua.

Раніше стало відомо, що українська тенісистка світового рівня, п'ята ракетка світу Еліна Свитолина візьме участь у виставковому турнірі в Берліні, який буде проходити в середині липня.

Призовий фонд турніру складе 100 тисяч євро для жіночої і чоловічої сітки відповідно, в кожній з них зіграють шестеро спортсменів. Крім Світоліной, за титул позмагаються Кікі Бертенс, Андреа Петкович і Юлія Гергес. Ще два місця залишаються вільними.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еліна Світоліна, фото Instagram
Еліна Світоліна, фото Instagram

У турнірі для чоловіків змагатимуться Домінік Тім, Олександр Звєрєв, Нік Кирьос і Яннік Синнер.

Дата початку виставкового турніру в Берліні - 13 липня. Через карантинні обмеження він пройде без глядачів на трибунах, а любителі тенісу зможуть насолоджуватися відеотрансляцією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світоліна зіграє знову після карантину, на черзі приз у 100 тисяч євро.

Як повідомляв Знай. ua, українські красуні Завацька і Світоліна були помічені на пікантному відпочинку разом.

Також Знай. ua писав, що Світоліна відкрила пляжний сезон голяка.