У білоруському футбольному клубі "Динамо Брест" зафіксували спалах коронавірусної інфекції.

Всього в клубі коронавірусом заражені 15 людей, серед яких 10 футболістів і 5 працівників обслуговуючого персоналу. Про це повідомляє Tribuna.

"Футболістів у цьому списку 10 людей: Лаптєв, Хачеріді (українець), Садовський, Мілевський (українець), Вітус, Кривець, Гордійчук, Юзепчук, Нойок (українець) та Ігнатович. Троє останніх перебувають у лікарні. Ще п'ять заражених – з числа обслуговуючого персоналу", - вказується в повідомленні.

Артем Мілевський, фото: komandaonline
Артем Мілевський, фото: komandaonline

Євген Хачеріді перейшов в "Динамо-Брест"
Євген Хачеріді перейшов в "Динамо-Брест"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Напередодні позитивні тести на коронавірус отримали українці Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок. За попередніми даними, Нойок знаходиться в лікарні, Мілевський і Хачеріді вирушили на самоізоляцію. Тест гравцям зробили після останнього матчу зі "Смолевичами", 3 липня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія нанесла потужний удар по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Як повідомляв портал Знай.uа, головний тренер збірної України Андрій Шевченко увійшов до складу команди Soccer Aid World XI від Unicef у футбольному симуляторі FIFA 20.

Також портал Знай.uа писав, що зірка мексиканського футболу Аарон Паділья пішов з життя у віці 77 років. Колишнього футболіста мексиканської збірної не обійшов стороною Covid-19.