Українська фехтувальниця-шаблістка, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан похвалилася фото з перебування у Монако. На ньому жінка купається в басейні на фоні мальовничого гірського пейзажу.

Відповідна світлина була опублікована на сторінці спортсменки в соціальній мережі Facebook

"Знайшла ще одне улюблене місце", - йде мова у підписі до фото, де хештегом позначене місце зйомки - Монте-Карло, відоме як гральна та "столична" частина князівства Монако.

Found one more favorite place ☺️ #MonteCarlo 📷 by @gigisamele87 😘

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Olga Kharlan op Donderdag 9 juli 2020

У коментарях традиційно схвалили зовнішній вигляд спортсменки у відносно стриманих коментарях.

"Як же тебе любить камера", - написав один з користувачів соцмережі. Однак цікавим є той факт, що більшість коментарів з компліментами залишили саме жінки, хоча чоловіки, скоріш за все, теж високо оцінили світлину

Ольга Харлан
Ольга Харлан

Варто зазначити, що атлетка старалася не втрачати спортивну форму під час карантину. Харлан підбадьорила своїх шанувальників відеокадрами, на яких зафіксовано тренування і показала, як в умовах самоізоляції можна продуктивно займатися і робити дуже енергійні вправи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харлан заінтригувала прихильників: "Цікаво, так буде завжди?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Харлан розкрила секрет перемог: швидка, як блискавка, відео.

Також Знай.ua писав, що Шаблістка Харлан виборола золото на чемпіонаті Європи з фехтування: фото.