Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію у своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала у соцмережі спекотне фото з чоловіком віце-чемпіоном світу з плавання Михайлом Романчуком, на якому вони зафіксовані під час спільного відпочинку.

Як видно, парочка позує, стоячи на причалі в красивому місці біля води, вони повернуті спинами до камери і в цей момент якраз злилися в поцілунку. Марина позує в сексапільному блакитному бікіні, яке красиво підкреслило її апетитні форми, а ось Михайло поплавати з дружиною прийшов у блакитних трусах, в тон її купальника. У підписі до фотографії спортсменка написала: "One week with my love @misha_romanchuk ♥️. Тиждень разом з моїм коханим ♥️. Це зовсім не багато, але для нас це прекрасний час разом 🙏🏼 #love #family #happy #resttime #summer #kiss #ukraine #enjoy".

Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографію парочки, засипаючи їх компліментами і захопленими коментарями. "Beauty 👍", "Оце рибалка!", "Ну це краще фото за сьогодні", "Gorgeous! 🔥", "You make a great beard for him", "Perfection", "Надіюсь – це буде сприяти стрибкам, за 7 метрів?", "That's what I call e cheeky kiss 😂", "Кохання Вам та порозуміння!!! ❤️❤️❤️", "Lucky girl❤️❤️❤️❤️", "Красиво дуже", "Гарна парочка", "Beautiful life❤️", - пишуть в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.