Українська футболіст Ігор Харатін вже встигло стати чемпіоном Угорщини у складі "Ференцвароша". Таку важливу перемогу він розділив зі своєю новоспеченою дружиною Кариною.

Виявилося, що нещодавно закохана пара офіційно оформила стосунки. Користуючись літньою перервою у чемпіонаті, Ігор і Карина відзначили радісну подію в Україні та Туреччині.

Півзахисник угорського "Ференцвароша" вже поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram фотографіями з весільної фотосесії. До речі, його дружина також розмістила зворушливі кадри з цього дня.

"Фотосесія - ✅ Залишилося зіграти весілля", - написав футболіст.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що Карина зіграла важливу роль в успіху чоловіка. Дівчина підтримує коханого в Будапешті ось уже півтора роки. Крім того, вона всіляко допомагала Ігорю під час карантину, піклуючись про режим його харчування.

На своїй сторінці в Instagram Карина дає поради своїм підписникам щодо правильного харчування і тренувань. Також дружина Харатіна стежить за своєю зовнішністю і часто демонструє струнку фігуру в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина форварда донецького "Шахтаря" Дентіньо Дані Соуза в інтерв'ю поділилася переживаннями з приводу расизму в Україні, і в той же час зізналася, що їй подобається жити в нашій країні. До речі, бразильський футболіст з дружиною і трьома дітьми живе в Україні вже майже десять років.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний український футболіст, зірка збірної, київського "Динамо", лондонського "Челсі" і "Мілана" Андрій Шевченко поділився з шанувальниками фотографією зі своєю дружиною Крістен Пазік.

Також портал Знай.uа писав, що дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна оприлюднила ряд роликів, на яких похвалилася своїми танцювальними навичками.