Татко відомого американського боксера, чемпіона IBF у легкій вазі Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО) Теофимо Лопес-старший, на весь спортивний світ відзначився досить амбітною заявою. Теофімо Лопес-старший без частки сумніву заявив, що його син є найкращим боксером в нинішній час. До речі, про майбутнього суперника, українського боксера Василя Ломаченка поки навіть словом і не заїкнулися ані батько, ані син.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських спортивних видань.

За словами батька боксера, його думку також поділяє і легендарний Рой Джонс.

Лопес, фото Instagram
Лопес, фото Instagram

"Якщо Бог дозволить нам далі топтати цю землю, ми принесемо в бокс багато яскравих фарб. Я всім бажаю всіх благ, але на даний момент мій син – найкращий боксер у світі. Можете запитати про це у Роя Джонса. Навіть він каже, що зараз Теофімо – найкращий. Я постійно був біля сина, поки він не одружився. Я знаю, на що він здатний. Я бачив, як він знищував на спарингу монстрів. Саме знищував – вони не могли до нього навіть доторкнутися", – впевнено заявив Лопес-старший для американських журналістів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що промоутер компанії Top Rank Боба Арума повідомив радісну новину для прихильників великого боксу. За його словами, бій українця Василя Ломаченка проти боксера з США Теофімо Лопеса повинен пройти 3 жовтня 2020 року. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Boxingscene.

Як відомо, спочатку поєдинок взагалі намічався на 30 травня в Нью-Йорку, проте був перенесений на 19 вересня через пандемію коронавірусної інфекції covid-19. За словами Арума, нинішнє перенесення пов'язане з тим, що бій хочуть провести в режимі pay-per-view.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український чемпіон Берінчик похвалився дружиною-красунею: "Прикольно, коли ти страшненький...".

Як повідомляв Знай.uа українська зірка боксу Редкач показав, як закалають чемпіонів з малих років - "Татові року премію Дарвіна".

Знай.uа писав, зірка "Реала" і збірної України Лунін героїчно врятував "дірку" Сегунди, але цього виявилося замало.