Футбольний клуб "Динамо" звільнив головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів. Причиною стало невдоволення керівництва клубу поточним рівнем гри футбольної команди.

Про це повідомили на офіційному сайті ФК "Динамо".

"Керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовільнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах. Для цього гра "Динамо" має вийти на якісно інший рівень. З цією метою підготовку до наступного сезону "Динамо" розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше", - йдеться в повідомлені.

Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv
Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv

Водночас у "Динамо" висловили подяку Михайличенку через те, що останній допоміг команді виграти кубок України.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Футбольний клуб Динамо висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлу Михайлову. Отримавши команду по ходу сезону цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, "Динамо" виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА", - додали в клубі.

Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv
Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv

До слова, Михайличенко очолив "Динамо" 15 серпня у 2019 році, змінивши на посту Олександра Хацкевича. Під його керівництвом команда тільки в останньому турі УПЛ гарантувала собі місце в кваліфікації ЛЧ, причому команда програла "Колосу", в разі перемоги "Зорі" над "Десною" кияни фінішували б третіми. Також команда не вийшла з групи ЛЄ, де її суперниками були "Мальме", "Копенгаген" і "Лугано".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мілевський зізнався, чому таврував надію збірної України "щуром".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Динамо" Мілевський одягнувся в український прапор - "Золотий м'яч будеш брати...".

Знай.uа писав, дебютний провал - екс-динамівець і "кєнт" Мілевського отримав "в табло" від українського секс-символа.