Міністерство охорони здоров'я дало дозвіл на пропуск обмеженої кількості глядачів на матчі Прем'єр-ліги України з футболу. Про це йдеться в листі голови МОЗ Максима Степанова.

"За результатами проведення аналізу протиепідемічних ситуацій, які вводяться в регіонах України, досвіду європейських країн, які почали доступ глядачів до перегляду футбольних матчів, МОЗ України вважає можливим поступове залучення глядачів зокрема на матчі плей-офф УПЛ сезону 2019/20 рр. 25 і 29 червня в тестовому режимі", - зазначається в заяві.

У свою чергу голова Української асоціації футболу Андрій Павелко уточнив, що трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, можна буде заповнити на 25%.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Звичайно ж, крім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, будуть також зобов'язані додержуватися й інших вимог карантинного режиму. Рішення МОЗ – це ще одна надзвичайно важлива перемога українського футболу над COVID-19", - написав Павелко.

За його словами, у разі позитивного досвіду проведення цих матчів і в умовах сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні.

Вболівальники повертаються на трибуни стадіонів! Щойно, за підсумками нашої робочої зустрічі, міністр охорони здоров’я...

Geplaatst door Andrii Pavelko op Woensdag 22 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український спортивний агент В'ячеслав Заховайло назвав головних, на його думку, претендентів на пост тренера "Динамо Київ".

Як повідомляв портал Знай.uа, історична поразка Динамо в грі з Колосом: кволі спроби і драматичне пробиття в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Також портал Знай.uа писав, ексдинамівець Громов із "Зорі" розніс гру з киянами.