Відомий американський боксер Теофімо Лопес в захисній масці звернувся до українського чемпіону Василя Ломаченка. Відомо, що буквально днями батько Лопеса у всю хвалив свого сина на весь світ, і ось тепер, набравшись хоробрості, Теофімо намагається спровокувати українця на жорстку відповідь. Американець у своєму спічі зсилався навіть на фанатів, мовляв всі втомилися чекати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Теофімо Лопеса в мережі Instagram.

"Гей, Лома! Медісон-сквер-гарден, я хочу тебе бачити. Фанати чекають, я чекаю... Нехай нарешті це станеться", - заявив Лопес у своєму відеозверненні до Василя Ломаченка.

Варто нагадати нашим читачам, що промоутер компанії Top Rank Боба Арума повідомив радісну новину для прихильників великого боксу. За його словами, бій українця Василя Ломаченка проти боксера з США Теофімо Лопеса повинен пройти 3 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Спочатку поєдинок взагалі заплановувався на 30 травня в Нью-Йорку, проте був перенесений на 19 вересня через пандемію коронавірусної інфекції covid-19. За словами Арума, нинішнє перенесення пов'язане з тим, що бій хочуть провести в режимі pay-per-view. Але окрім платних трансляцій існує ще неясність з кількістю глядачів, які зможуть подивитися бій на місці. Сам Арум сподівається, що вдасться залучити 2 000 або 2500 глядачів. Все залежатиме від того, наскільки ситуація з коронавірусом торкнеться Невади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко – Лопес: найочікуваніший бій року несподівано перенесли, коли й де дивитися.

Як повідомляв Знай.uа український чемпіон Берінчик похвалився дружиною-красунею: "Прикольно, коли ти страшненький...".

Знай.uа писав, українська зірка боксу Редкач показав, як загартовують чемпіонів з малечку - "Татові року премію Дарвіна".