Організатори відкритого чемпіонату тенісу виклали відео у мережу, в якому за короткий хронометраж показують шлях української тенісистки Еліни Світоліної у Нью-Йорці. Минулого року українка зуміла дійти до півфіналу. Її тріумфальне сходження спинила лише перший номер у всьому світі професійного тенісу Серена Вільямс.

Відповідне відео було оприлюднене на каналі US Open Tennis Championships.

"Ракетка №5 Еліна Світоліна досягла свого другого півфіналу Великого шлему підряд на US Open 2019, слідуючи за своїм виходом у півфінал Вімблдону всього декількома місяцями раніше. У Світолінаої була найскладніша нічия серед жінок, і вона виконала завдання, убивши Вінус Вільямс, Медісон Кіз і Джоану Конту - все підряд", - йде мова в описі до відео.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Запис чудово ілюструє всі сильні і слабкі місця техніки української спортсменки. Світоліна — агресивний гравець задньої лінії. Тобто, однією з головних переваг є велика рухливість, що дає їй змогу добре грати в захисті. Має сильний і точний удар на бігу. Однак їй не вистачає потужності, однак удари з обох сторін зазвичай дуже глибокі — під задню лінію супротивниці.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світоліна зіграє знову після карантину, на черзі приз у 100 тисяч євро.

Як повідомляв Знай.ua, українські красуні Завацька і Світоліна були помічені на пікантному відпочинку разом.

Також Знай.ua писав, що Світоліна відкрила пляжний сезон голяка.