Після офіційного представлення нового тренера "Динамо Київ" Мірча Луческу на стадіоні імені Валерія Лобановського відбулися деякі цікаві події.

Вболівальники клубу висловили своє невдоволення через вибір нового наставника. Президент "Динамо", олігарх Ігор Суркіс вислухав претензії в свою сторону і пояснив вибір на користь 74-річного румуна, передає Главком.

"Зрозумійте мене, я вагався. Дві доби не спав, вів переговори, щоб його переконати. Майте на увазі, що Луческу з "Шахтаря" пішов не сам. Його вигнали, і він затаїв образу, хоче обіграти Шахтар і довести Ахметову, що той був неправий. Луческу знає, як це зробити. Я дивився Мірчі в очі і повірив. Ви ж критикували мене за динамівські серця? Хотіли іноземного фахівця? Отримуйте", - заявив Суркіс.

У свою чергу Ультрас пригадали, як Луческу під час роботи в донецькому Шахтарі висловлювався про киян і Лобановського. Фанати "біло-синіх" порівняли його призначення з тим, що якщо б Сергій Ребров очолив Шахтар.

"Такого б не було. А з Мораесом змирився. Так само змирився з тим, що ви написали "Суркіси, від****сь від Динамо", - відповів він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ігор Суркіс з Ультрас, фото Главком
Ігор Суркіс з Ультрас, фото Главком

Варто відзначити, що Луческу незабаром виповниться 75 років, однак президент "Динамо" не бачить у цьому великої проблеми.

"Коли я брав Лобановського сюди в 1995-му, мені всі навколо говорили, що це вже ні на що не здатний пам'ятник. Мовляв, після Арабських Еміратів ледве ходить. Мій брат був проти призначення Лобановського, і я його переконав, що Валерія Васильовича треба брати. Потім ми грали у чвертьфіналі та півфіналі Ліги чемпіонів", - сказав Суркіс.

Суркіс і Луческу, фото з соцмережі
Суркіс і Луческу, фото з соцмережі

"Зараз я прийняв рішення, яке, з моєї точки зору, принесе київським Динамо, бл*ть, користь. Може, я помилився. Але у мене з Луческу домовленість: "Немає результату – розходимося". Без будь-якої компенсації. А зараз є контракт. Ви готові заплатити компенсацію, щоб його розірвати? Якщо так – звільню його сьогодні", - запропонував бізнесмен.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній тренер футбольної команди "Динамо" Олег Блохін різко негативно відреагував на призначення екснаставника "Шахтаря" Мірча Луческу.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже підписав контракт і став головним тренером "Динамо" 23 липня.

Також портал Знай.uа писав, що МОЗ пустить вболівальників на матчі Прем'єр-ліги України, але за однієї умови.