Український боксер Денис Берінчик намагається не втрачати фізичну форму попри уповільнене у зв'язку з пандемією спортивне життя.

Відповідний висновок можна зробити з публікацій на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

На останній фотографії Берінчика можна побачити в одному з тренажерних залів столиці. Чоловік напружено виконує вправу, що видно по його обличчю і м'язам. Ноги боксера розведені для відповідного виконання вправи.

Останній факт і став приводом для жарту одного з коментаторів, який написав: "У вас народився хлопчик", натякаючи, що напружений Берінчик з розведеними ногами нагадує людину, що народжує.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Однак цікавішим є подумати, чому ж боксер приділяє стільки уваги саме роботі з "залізом". Один з коментаторів припустив, що річ у тім, що спортсмен може прямувати до нової вагової категорії: "Деня а ты я так понимаю другой вес собрался покорять или что? Или так для себя чисто".

"Кач-перекач !!! Не знаю 🤔 как я буду выходить после 1 месяца металла?!)", - пише Берінчик у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бою Ломаченко-Лопес бути — названо дату і місце найочікуванішого поєдинку року.

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик зі "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.