Як відомо, знаменитий 82-річний олімпійський чемпіон з вільної боротьби Олександр Іваницький відправився в підмосковський ліс за грибами та не повернувся. Однак, у суботу, 25 липня, колишнього спортсмена виявили мертвим. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

Так, про зникнення Іваницького повідомили в п'ятницю, 24 липня. 82-річний колишній спортсмен, який проживав в Рузському районі Підмосков'я, вийшов з дому та не повернувся. Родичі Іваницького звернулися до поліції. Також було припущено, що чоловік міг випадково потонути в річці.

Варто відзначити, що Олександр Іваницький — олімпійський чемпіон 1964 року з вільної боротьби у ваговій категорії понад 97 кілограмів. На його рахунку також чотири перемоги на чемпіонатах світу (1962, 1963, 1965, 1966) і два чемпіонства СРСР (1964, 1965).

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після закінчення своєї спортивної кар'єри борець очолював спортивну редакцію російського телеканалу РТР.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що спортсмен з Бердянська встановив національний рекорд, незважаючи на інвалідність.

Як повідомляв портал "Знай.ua", боксера Дениса Берінчика застукали в несподіваній позі.

Також "Знай.ua" писав, що п'ятій ракетці світу Світолині нагадали тріумфальний виступ в США.