В українському спорті стався неприємний інцидент. З'явилася інформація, що у 12 футболістів народного футбольного клубу "Ураган", після планової перевірки, виявили коронавірусну інфекцію covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби футбольного клубу.

НФК "Ураган", фото: uragan.if.ua
НФК "Ураган", фото: uragan.if.ua

За офіційною інформацією на сайті клубу, команда в повному складі (тренерський штаб, адміністративний персонал, гравці основної та дублюючих команд) пройшла планове ПЛР-тестування на виявлення коронавірусної інфекції COVID-19. Дослідження підтвердили наявність COVID-19 у 12-ти випадках, тому НФК Ураган в повному складі відправляється на вимушену двотижневу самоізоляцію.

"На жаль, небезпечна інфекція торкнулася і нашого клубу — дослідження підтвердили наявність COVID-19 у 12-ти випадках, тому відповідно до медичного протоколу Міністерства охорони здоров'я України НФК "Ураган" у повному складі відправляється на вимушену двотижневу самоізоляцію. Зі свого боку клуб надасть всю необхідну допомогу гравцям і працівникам, а також візьме комплекс заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.", - пише прес-служба клубу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов вперше заговорив про смерть батька, Брат, друг, тренер...".

Як повідомляв Знай.uа навчання під час пандемії — які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, карантин не завадить українцям вступити до вишу: дати є — іспити відбудуться, але за новими правилами.