Стали відомими команди, з якими київському "Динамо" може довестися помірятися силами у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів 2020/2021.

Про це повідомляє Instagram-акаунт Брутальний Футбол.

Мірча Луческу, фото: ФК "Динамо" Київ
Мірча Луческу, фото: ФК "Динамо" Київ

Жеребкування заплановане на 31 серпня. Можливими суперниками біло-синіх можуть стати наступні футбольні клуби: "Вікторія" Плзень (Чехія), "Рапід" Відень (Австрія), ПАОК (Греція), "АЗ Алкмаар" (Нідерланди), "Ренн" (Франція), "Локомотива" (Хорватія ), "Гент" (Бельгія) і "Бешикташ" (Туреччина).

"Динамо" почне свій шлях у Лізі чемпіонів з третього раунду кваліфікації. При жеребкуванні "Динамо" буде сіяними.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Останніми днями ситуацію у "Динамо" продовжують гаряче обговорювати вболівальники. Причиною скандалу стало призначення на посаду головного тренера команди колишнього наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу. Проблема не тільки в природній нелюбові до головного супротивника, але і в резонансних висловлюваннях румунського тренера на адресу "Динамо".

Наприклад, Луческу виявляв неповагу до спадку видатного українського тренера Валерія Лобановського: "Я побачив своє ім'я в рейтингу і зовсім не здивувався. Мене здивувало місце Лобановського. Коли він вирушив за кордон, то не показав жодних результатів", - саме так відреагував тренер на рейтинг, в якому легенді "Динамо" присудили третє місце. Пізніше Луческу довелося вибачитися за свої слова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже підписав контракт і став головним тренером "Динамо" 23 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-10 футбольних клубів України, яким перекрили повітря – більше ніколи не порадують потужним матчем.

Також Знай.ua писав, Блохін про призначення Луческу в "Динамо": "Це плювок у душу".