У столичному футбольному клубі "Динамо" багато змін, головна - новий тренер Мірча Луческу. Містер довгі роки був наставником старого суперника киян - донецького "Шахтаря". Тепер же, у 2020 році президент "Динамо" та капітан клубу вітають Містера в новій якості. У середу, 29 липня, Мірча Луческу відзначає 75-й день народження.

На офіційному сайті команди було опубліковано привітання, яке склали президент клубу Ігор Суркіс та капітан команди Сергій Сидорчук.

Суркіс і Луческу, фото з вільних джерел
Суркіс і Луческу, фото з вільних джерел

"Шановний Мірча! Сердечно вітаючи Вас з ювілеєм, віддаємо належне Майстру футбольної справи, який зарекомендував себе як один з найяскравіших тренерів сучасності. Прихильник видовищної, іскрометної гри, Ви левову частку своєї кар'єри провели в Україні, збагативши наш футбол неповторним колоритом, сприяючи його розвитку і зміцненню міжнародного авторитету. Призова вітрина донецького Шахтаря – найкраще тому підтвердження.

Сподіваємося, що Ваші досвід і майстерність, життєва і футбольна мудрість так само успішно знайдуть можливості для плідної реалізації і в київському Динамо, сприяючи поверненню клубу його заслуженого статусу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Натхнення Вам, дорогий ювіляре, порозуміння всередині колективу, гостроти думки і творчого польоту, прихильності Фортуни. А в житті – миру і гармонії, особистого і родинного щастя, добробуту, здоров'я, удачі і Божої благодаті! З повагою, президент ФК Динамо Київ Ігор Суркіс, капітан команди Сергій Сидорчук.", - вітають із Днем народження представники "Динамо" нового головного тренера.

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий ексгравець київського "Динамо" Олег Гусєв може стати помічником нового тренера "біло-синіх" колишнього наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу. Зараз Гусєв працює асистентом головного тренера молодіжки "Динамо" U-21.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексій Михайличенко може працювати в київському "Динамо" разом з Мірчею Луческу.

Як повідомляв Знай.uа тренер "Вест Хема" хоче "видворити" Ярмоленко з клубу: названа причина.

Знай.uа писав, Мірча Луческу встиг наговорити гидот про Динамо - топ-5 одіозних висловлювань нового тренера біло-синіх.