Власник клубу "Динамо Київ" Ігор Суркіс представив гравцям команди нового тренера - знаменитого своєю роботою у донецькому "Шахтарі" Мірчу Луческу. На думку Суркіса, якщо футболістам не вдасться навіть з ним домогтися успіху, то, швидше за все, доведеться повністю переформатувати команду.

Про це президент клубу заявив під час вступної промови при презентації тренера і його штабу.

"Для нас сьогодні дуже важливий день. Я б сказав, що урочистий день. Містер Луческу хоче трофеїв. Але не для себе, а, перш за все, для вас. Тому я представляю вам нового головного тренера. Ви всі його чудово знаєте. Багато хто з вас прекрасно пам'ятають, як тренером він вас же і обігрував. Тепер він прийшов сюди, щоб вирішувати інші завдання: обігравати тих, з ким він побудував систему і команду. Тепер потрібна ваша воля. Щоб ви працювали в тренувальному процесі і все перекладали на футбольне поле. Вважаю, що якщо з цим тренером у вас не вийде, тоді нам, напевно, треба буде поміняти всіх вас. Успіхів вам і всього самого доброго", - заявив Ігор Суркіс.

Такі слова власника клубу явно можуть зачепити вболівальників "Динамо". Призначення Луческу було вороже зустрінута футбольними фанатами, а тепер Суркіс ще й прямо заявляє, що він ставить на румунського тренера більше, ніж на всю команду вихованців і гравців "Динамо".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексій Михайличенко може працювати в київському "Динамо" разом з Мірчею Луческу.

Як повідомляв Знай.uа, тренер "Вест Хема" хоче "видворити" Ярмоленко з клубу: названа причина.

Знай.uа писав, Мірча Луческу встиг наговорити гидот про Динамо - топ-5 одіозних висловлювань нового тренера біло-синіх.