Американський баскетболіст ЛеБрон Джеймс побив рекорд Кобі Брайанта за кількістю переможних матчів. Так, в рамках першої офіційної гри Лос-Анджелес Лейкерс обіграли Лос-Анджелес Кліпперс на два очки (103:101) при порожніх трибунах. Ця перемога стала 837-ю для нападника в рамках регулярних чемпіонатів.

У його співвітчизника Кобі Брайанта було 836 переможних ігор. Однак статистика цього гравця більше ніколи не зміниться, так як він загинув вранці 26 січня 2020 року, вирушаючи з аеропорту Джона Уейна на приватному вертольоті Sikorsky S-76. Трагедія сталася через густий туман, що стояв на пагорбах Калабасаса.

Кобі Брайант, фото: Wikipedia
Кобі Брайант, фото: Wikipedia

Абсолютним же лідером у Національній баскетбольній асоціації за показником переможних ігор виступає Карім Абдул-Джаббар, який зумів завоювати 1074 перемоги за свою кар'єру, зігравши при цьому 20 сезонів. Він також є лідером за кількістю набраних очок в кількості 38 тисяч 387 одиниць, шестиразовим MVP (найціннішим гравцем) і володарем ще безлічі титулів і нагород.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, що під час церемонії нагородження футболісти з футбольного клубу "Зеніт" випадково розбили Кубок Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик показав українцям, як потрібно носити маску. До речі, фанати відзначили, що маску боксер носить правильно – вона закриває і рот, і ніс, видно тільки очі.

Знай.ua писав, що поки Лопес жартує, Ломаченко надривається на тренуваннях. Український боксер-професіонал продовжує інтенсивні тренування в рамках підготовки до бою з американцем Теофімо Лопесом.