Український футболіст Ярослав Ракицький, який відіграв вже два сезони в російському клубі “Зеніт”, прокоментував призначення румунського тренера Мірчі Луческу на посаду головного тренера київського “Динамо”. Про це розповіли на сайті СПОРТ.UA.

Раніше Ракицький 13 років виступав за донецький “Шахтар” і ставав семиразовим чемпіоном України.

Ярослав Ракицький, фото: ФК "Зеніт"
Ярослав Ракицький, фото: ФК "Зеніт"

У нього запитали, чи привітав він Мірчу Луческу з ювілеєм — 75 років? На що українець відповів, що зв'язався з колишнім наставником за кілька днів до дня народження, але 29 липня турбувати не став, тоді ж ще новини про призначення його тренером “Динамо” ніяк не вщухали.

Також Ярослав Ракицький повідомив як сприйняв факт, що Луческу став наставником головного противника “Шахтаря” в Прем'єр-лізі. За його словами, румунський фахівець дуже любить футбол і прямо живе ним, так як починав займатися цим видом спорту ще в шістдесяті роки. “Коли у вас відпустка, Мірча не знає, куди себе подіти” — розповідала дружина тренера Нелі Луческу "гірникам". Тому у нього є бажання, щоб якнайшвидше розпочати роботу, так як до цього два роки практично не тренував.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ЛеБрон Джеймс побив рекорд покійного Кобі Брайанта. Це сталося після фінального свистка одного з контрольних матчів, які пройшли після тривалого карантину.

Як повідомляв "Знай.uа", постало питання: чи бути Олімпійським іграм в Україні? Планується, що реалізація проекту може підвищити ймовірність проведення в країні Олімпійських ігор вже в 2028 або 2030 році.

Знай.uа писав, українська чемпіонка Бех-Романчук похвалилася сталевим пресом.