Відомо, що боксерський промоутер і бізнесмен Едді Хірн напередодні недільного повернення Matchroom Boxing відповів на питання фанатів, пише Fightnews.

Читайте Знай в Google News!

Так, шанувальники поцікавилися у Хірна, на який би поєдинок бійців, які виступали в різних ерах, він би подивився.

Едді Хірн, Getty Images
Едді Хірн, Getty Images

Співпромоутер українського боксера Олександра Усика, розмірковуючи про поєдинках його мрії, включив в список гіпотетичну зустріч колишнього чотириразового чемпіона світу Евандера Холіфілда проти колишнього абсолютного чемпіона Олександра Усика в рамках першої важкої ваги.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

"Перше, що приходить на розум - Майк Тайсон проти Мохаммеда Алі. Ще я б подивився Шугара Рея Леонарда проти Теренса Кроуфорда. А з першої важкої ваги якщо вибирати, то я б хотів побачити Холіфілд проти Усика", - відповів Хірн на запитання читачів.

Також варто відзначити, що згідно з попередньою інформацією повернення Олександра Усика планується на жовтень, де йому належить зустрітися з Дереком Чісорою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Девід Хей розповів, чого чекати глядачам від бою Олександра Усика з Дереком Чісорою.

Як повідомляв портал "Знай.ua" боксер Олександр Усик показав кумедне фото в брендового масці та кепці.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик показав, як готується до поєдинку з Дереком Чісорою.