Український клуб, який люблять, і за який вболівають мільйони шанувальників, Донецький "Шахтар", після 5-місячної паузи вельми яскраво відновив участь у Лізі Європи. Так, Український клуб в матчі 1/8 фіналу розгромив німецький "Вольфсбург" з рахунком 3:0 і за сумою двох матчів пробився до наступної стадії турніру.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Так, під час матчу в українській столиці до воріт суперника двічі потрапив Жуніор Мораес і один раз — Манор Соломон. Всі голи гравці забили на останніх хвилинах матчу: один в основний час, два - в додатковий.

Матч Шахтар-Динамо, фото: UA-Футбол
Матч Шахтар-Динамо, фото: UA-Футбол

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через продовження карантину домашній матч у Києві гірники проводили при порожніх трибунах. Перший матч у Німеччині "Шахтар" виграв з рахунком 2:1 і через більшу кількість голів на виїзді мав перевагу над суперником. Відомо, що з часів першого матчу з німцями і почалася пауза в єврокубках "Шахтар" на чолі Луїшем Каштру вже встиг в черговий раз завоювати золото української першості.

Також варто нагадати, що ФК "Вольфсбург" фінішував у Німеччині аж на 7 місці. А ось наступний суперник "Шахтаря" - переможець пари "Айнтрахт" - "Базель". Матч 1/4 фіналу Ліги Європи відбудеться вже у вівторок, 11 серпня.

Через коронавірус це буде один єдиний поєдинок, який команди проведуть на нейтральному полі в німецькому Гельзенкірхені. Якщо "Шахтар" пройде в півфінал, то грати єдиний матч в Дюссельдорфі 17 серпня. Цього року фінал Ліги Європи відбудеться 21 серпня в німецькому Кельні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній гравець "Шахтаря" Ракицький натякнув, що у Луческу шило в одному місці.

Як повідомляв Знай.uа, якщо у Луческу не вийде, з "Динамо" виженуть усіх: Суркіс приголомшив заявою.

Знай.uа писав, Динамо дізналося можливих суперників у Лізі чемпіонів: новому тренеру Луческу доведеться напружитися.