Кілька футболістів "Локомотива" напередодні поїхали на вечірку на честь дня народження дівчини гравця команди Владислава Ігнатьєва.

У соцмережах виклали кілька відео з вечірки, на якій були помічені, зокрема, Ігнатьєв, один з братів Міранчуков і Станіслав Магкеєв.

На одному з відео Магкеєва зняли п'яним у компанії Мілани Тюльпанової - колишньої дружини кращого бомбардира в історії збірної Росії Олександра Кержакова.

Читайте Знай в Google News!

Футболіст, в компанії колишньої дружини легенди РПЛ щось реготав на відео і прикривав рукою своє нетерезе обличчя.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У відео присутня нецензурна лексика 18+

Даний епізод в інтерв'ю Sport24 прокоментував екс-тренер Локо Юрій Сьомін, відомий українським фанатам по роботі в Динамо.

"Відео з Магкеєвим? Мені складно коментувати, я не бачив відео. При мені таких ситуацій я не бачив з Магкеєвим", - зазначив Сьомін.

Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 8 серпня, у "Локо" відбулася зустріч команди з уболівальниками, на якій були присутні не всі гравці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Як повідомляв Знай.uа, українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг - анульовано всі результати і грошові винагороди.

Знай.uа писав, судять не гірше за чоловіків: Монзуль та інші арбітри у футболі.