Шанувальників боксу з усього світу чекає апетитна новина. Об'єднавчому поєдинку між українцем Василем Ломаченком і кубинцем Теофімо Лопесом все-таки бути. Як повідомляє офіційний канал видання Ring в Instagram, сторони підписали контракт на бій. Також канал опублікував і офіційну дату бою. Поєдинок відбудеться 17 жовтня 2020 року.

Василь Ломаченко-український боксер, чемпіон світу в легкій вазі за версією асоціацій WBA, WBO, WBC. В українського чемпіона відсутній тільки один чемпіонський пояс-IBF, який належить якраз Лопесу. Теофімо за кар'єру провів 15 боїв, все виграв, з них 12 перемог – нокаутом.

У Ломаченка проведено 15 боїв, 14 зустрічей він виграв, 1 програв. З них 10 перемог було здобуто достроково.

“IT’S OFFICIAL!!!!! @lomachenkovasiliy vs @teofimolopez IS SIGNED. WE HAVE A FIGHT!!!!! OCTOBER 17 ON ESPN."- так підписав пост про угоду між Ломаченком і Лопесом офіційний канал видання The Ring в Instagram. Інформація викликала підвищений інтерес у шанувальників боксу. Всього за 12 годин пост зібрав понад 10 тисяч лайків і понад 400 коментарів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лопес відмовився битися з Ломаченком: справа не в боягузтві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко показав, як готується до бою на березі моря

Також Знай.uа писав, Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою