На офіційному Youtube-каналі донецького футбольного клубу "Шахтар " був опублікований епічний відеоролик тривалістю в одну хвилину, в якому показані всі найважливіші голи команди в єврокубках в цьому сезоні. Зроблено це перед півфінальним матчем Ліги Європи, який відбудеться проти італійського "Інтера" 17 серпня в Дюссельдорфі о 22:00.

Читайте Знай в Google News!

Відео є прекрасним нагадуванням того шляху, яким йшов донецький клуб на ранніх стадіях турніру і в груповому етапі Лізі чемпіонів.

Раніше " Шахтар "на груповому етапі Ліги чемпіонів зустрічався з італійською" Аталантою", далі з" Манчестер Сіті"," Бенфікою"," Вольфсбургом "і" Базелем", який в 1/4 фіналу був обіграний з рахунком 4-1.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у команди лише один шанс-Шахтарю доведеться повністю змінити тактику у грі проти Інтера. Українській команді доведеться постаратися і перемогти Європейського гранда, якщо вона хоче пройти у фінал. Однак зробити це буде непросто, особливо через те, що "гірникам" треба змінити свою звичну схему гри.

Як повідомляв "Знай.ua", ПСЖ і Баварія дізналися суперників на півфінали ЛЧ-Мессі і Зінченко подивляться матчі вдома. 15 серпня, був зіграний останній матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому Ліон неймовірним чином обіграв Манчестер Сіті з рахунком 3-1.

Знай.ua писав, що ЗМІ назвали нового тренера Барселони - всипле за програш 8: 2.