Футбольний матч за кубок міста Харкова довелося достроково закінчити через суперечку між гравцями, яка згодом переросла в жорстоку бійку. Інцидент трапився під час гри футбольних команд "Status-M" і ФК "ВіЯр".

Читайте Знай в Google News!

На відео, опублікованому у мережі, видно, що бійка розпочалася з епічного стрибка футболіста під номером 23. Відзначився також і хлопець під №11 з "Статусу", показавши вражаючий "нижній захист".

Бійка на матчі за кубок Харкова, скріншот з відео
Бійка на матчі за кубок Харкова, скріншот з відео

Паблік Troublemakers & Ultras Action опублікував відео запеклої бійки між командами "Status" і "ВіЯр", які виступають в сьомій лізі аматорського Кубка Харкова. Точніше між командою "Status" і одним з гравців "ВиЯр". Останній при рахунку 1:1 влетів в суперника ногою під час зупинки гри. Зачинателя бійки намагалися стримати футболісти обох команд. В результаті арбітри завершили гру достроково.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Від футболу до боксу — один матч. Кубок міста, Харків. Гру довелося закінчити через мега-бійку між футболістами "Status-M" і ФК "ВіЯр". А почалася вона з епічного стрибка хлопця під номером 23. Особливу увагу варто приділити нижньому захисту борця №11 з "Статусу", ви не пошкодуєте.", - коментує Телеграм-канал "Perepichka News".

Бійка на матчі за кубок Харкова, скріншот з відео
Бійка на матчі за кубок Харкова, скріншот з відео

Кубок Харкова. “Status” vs “ВіЯр”.

Емоції гравців, що не дозволили дограти матч кубку Харкова, серед команд 7-ї ліги. За відсутністю навколофутболу можемо подивитися, як розважаються гравці аматорських команд “Status” та “ВіЯр”.

Geplaatst door Troublemakers & Ultras Action op Dinsdag 18 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий тренер Барселони вже обговорює контракт з клубом

Як повідомляв Знай.uа, Абідаль, який переміг рак, покинув Барселону

Також Знай.uа писав, "Баварія "перетворила гру з "Барселоною" на кіно для дорослих