Як відомо, у столичному футбольному клубі "Динамо" цього літа сталося багато змін, як у тренерському штабі, так і у складі. Футболісти вже готуються до нового сезону, зараз у гравців багато очікувань і думок. Своєю позицією поділився півзахисник Карлос де Пена, він розповів про завершальний етап підготовки до наступного сезону та роботу з новим тренерським штабом.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Карлоса де піни, яке опублікувало одне з українських видань.

"Ми досі навчаэмося і пристосовуємося до роботи, яку нам пропонують тренери. Думаю, ми наполегливо працюємо, всі хлопці вже добре розуміють, чого він хоче. Ми разом займаємося протягом всього 15 днів, але, думаю, погляди Луческу зрозумілі. Щодня під час тренувань ми намагаємося робити те, що він просить. Відчуваю, що щоразу ми все більше додаємо в цьому і вдосконалюємося. Сподіваюся, в перших офіційних матчах ми продемонструємо, в якому стилі нас вчать грати, і, звичайно, разом з тим будемо перемагати.",- заявив Карлос.

Карлос Де Піна, Динамоманія
Карлос Де Піна, Динамоманія

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

- Які зауваження Мірча Луческу робить вам і на що звертає увагу?

- На кожній позиції потрібно робити різне. Звичайно, він коригує наші дії так, щоб вони відповідали його баченню. Крім того, кожен футболіст індивідуальний, ми намагаємося робити все можливе, щоб якомога швидше адаптуватися до його стилю гри. Думаю, це добре, адже всі ми мотивовані і хочемо проявити себе якнайкраще навіть на тренуваннях, адже у нас хороша конкуренція майже на кожній позиції.

- Чи багато що змінилося у ваших тренуваннях і повсякденному житті з приходом нового тренерського штабу?

- Я б не хотів порівнювати. Кожен тренер має свій індивідуальний підхід і методи тренувань. Ми не повинні міркувати над цим, а просто звикнути до нових вимог. Упевнений, зі стилем гри, який пропонує Луческу, ми будемо показувати хороші результати. Повторюся, ми тренуємося протягом 15-ти днів, часто проводимо по два тренування в день, наполегливо працюємо і, думаю, чим більше ми тренуємося і проводимо контрольних ігор, тим краще зрозуміємо ідеї і філософію нових наставників.

Мірча Луческу, скріншот: YouTube
Мірча Луческу, скріншот: YouTube

Луческу знає англійську, чи легко вам з ним спілкуватися?

- Звичайно. Крім англійської, він ще знає іспанську та російську. Це прекрасно, адже я можу розмовляти з ним багатьма мовами. Насправді, цей фактор на користь багатьом футболістам, адже у Луческу є хороша комунікація з командою, враховуючи, що в «Динамо» грають футболісти з різних країн, що говорять різними мовами. Однозначно, це допомагає нам на полі. Особисто я відчуваю себе зручно.

Варто також нагадати нашим читачам, що на офіційному Youtube-каналі донецького футбольного клубу "Шахтар" було опубліковано епічний відеоролик тривалістю в одну хвилину, в якому показано всі найважливіші голи команди в єврокубках цього сезону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 17-річний футболіст помер на тренуванні: "Не було проблем зі здоров'ям".

Як повідомляв Знай.uа, ЗМІ назвали нового тренера Барселони - всипле за програш 8:2.

Знай.uа писав, у команди лише один шанс - Шахтарю доведеться повністю змінити тактику в грі проти Інтера.