Відомий аргентинський футболіст, поки ще нападник "Барселони" Ліонель Мессі ще на один крок став ближче до відходу з каталонського клубу. Зірка футболу відмовився приїжджати до розташування клубу для проходження медогляду.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Жерара Ромера в мережі Twitter.

Ліонель Мессі, фото Getty
Ліонель Мессі, фото Getty

За інформацією Ромеро, Мессі відмовився приїжджати до розташування клубу для медогляду і здачі тесту на коронавірус і в черговий раз заявив про намір покинути клуб. При цьому в понеділок, 31 серпня, команда повинна почати тренувальний збір на базі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також варто нагадати, що керівництво "Барселони" відмовилося обговорювати з Мессі його відхід. Боси синьо-гранатових висловили готовність зустрітися з гравцем, але не для того, щоб обговорити його трансфер.

Основним претендентом на аргентинця вважають англійський "Манчестер Сіті", проте також 28 серпня стало відомо, що керівництво італійського "Ювентуса" виходило на зв'язок з Хорхе Мессі — батьком нападника. Туринці розповіли про мрію створити атакуючу зв'язку Мессі з португальцем Кріштіану Роналду.

Мессі виступає за каталонський клуб з 2004 року. З командою він став десятикратним чемпіоном Іспанії і чотириразовим переможцем Ліги чемпіонів. Крім того, на рахунку аргентинця шість "золотих м'ячів". Покинути "Барселону" Мессі вирішив через власне невдоволення ситуацією всередині команди, а наблизила його відхід поразка в ¼ фіналу Ліги чемпіонів від "Баварії" - 2:8.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, юристи приправили гаряче прощання Мессі з "Барселоною" гострим поворотом.

Як повідомляв Знай.uа, у спекотні баталії Мессі і "Барселони" вліз Роббі Вільямс.

Знай.uа писав, прощальний акорд Мессі переходить в стадію "війни", фанати "Барси" виходять на вулицю.