Український футбольний клуб "Кривбас", який було відновлено за дорученням президента України Володимира Зеленського, вельми креативно підійшов до насмішок у ЗМІ через їх фанатського магазину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації клубу в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Клуб провів свій дебютний матч після відродження в першому попередньому раунді Кубка України-2020/21 проти "Черкащини" (4:2). На ньому і було помічено фан-шоп, назву якого написали англійською fun shop замість правильного fan shop.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тому клуб вирішив провести урок англійської в соціальних мережах. На ролику тренер пояснює гравцям, що fun-це веселощі, а fan - уболівальник.

"До єврокубків у нас три роки, ми ще встигнемо вивчити англійську", - йдеться у відео.

Варто також нагадати нашим читачам, що Президент України Володимир Зеленський у четвер, 27 серпня, приїхав з делегацією на матч попереднього раунду Кубка України між Кривбасом і Черкащиною. Однак, вболівальників не сильно вразила присутність глави держави. Відомо, що гра проходила з глядачами. Нещодавно в Україні послабили карантин і дозволили перебувати максимум 25% вболівальників від місткості стадіону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Мессі замкнувся вдома, навідріз відмовившись їхати в "Барселону" - "Ювентус" і "МанСіті" чекають.

Як повідомляв Знай.uа, молодят Зінченко знайшов собі нову красуню замість Владики.

Знай.uа писав, юристи приправили гаряче прощання Мессі з "Барселоною" гострим поворотом.