Відомий український боксер, володар титулів WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко продовжує підготовку до найочікуванішого поєдинку 2020 року з американцем Теофімо Лопесом (чемпіоном IBF у легкій вазі).

Читайте Знай в Google News!

Також відомо, що крім насичених тренувань Василь Ломаченко проводить і активний відпочинок. Так, 32-річний спортсмен вирішив спробувати себе в якості кухаря, приготувавши м'ясо на грилі. Про це стало відомо завдяки новій публікації спільного бренду Василя Ломаченка та Олександра Усика в мережі Instagram.

Публікація "lomus_official", скріншот: Instagram
Публікація "lomus_official", скріншот: Instagram

"Продовжує розкривати свої таланти", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що український боксер Василь Ломаченко продовжує інтенсивну підготовку до бою з американцем Теофімо Лопесом. Для цього він вже прибув до США, і навіть встиг підписати контракт зі своїм довгоочікуваним противником. Фото з останніх тренувань Ломаченко поділився на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На оприлюднених кадрах "Лома" щосили б'є по боксерському мішку, а також стоїть на рингу. На фото біля мішка вираз обличчя боксера особливо емоційний - схоже, що він сповнений люті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко прилетів на бій до Лопеса: "Я повернувся".

Як повідомляв Знай.uа, Ломаченко проти Лопеса: контракт підписано, дату бою призначено, зворотної дороги немає.

Знай.uа писав, Усик згадав, як взяв олімпійське золото і станцював легендарний гопак.