Відомий український боксер, володар титулів WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко продовжує підготовку до найочікуванішого поєдинку 2020 року з американцем Теофімо Лопесом (чемпіоном IBF у легкій вазі).

Читайте Знай в Google News!

Також відомо, що крім насичених тренувань Василь Ломаченко проводить і активний відпочинок. Так, 32-річний спортсмен вирішив спробувати себе в якості кухаря, приготувавши м'ясо на грилі. Про це стало відомо завдяки новій публікації спільного бренду Василя Ломаченка та Олександра Усика в мережі Instagram.

Публікація "lomus_official", скріншот: Instagram
Публікація "lomus_official", скріншот: Instagram

"Продовжує розкривати свої таланти", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що український боксер Василь Ломаченко продовжує інтенсивну підготовку до бою з американцем Теофімо Лопесом. Для цього він вже прибув до США, і навіть встиг підписати контракт зі своїм довгоочікуваним противником. Фото з останніх тренувань Ломаченко поділився на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На оприлюднених кадрах "Лома" щосили б'є по боксерському мішку, а також стоїть на рингу. На фото біля мішка вираз обличчя боксера особливо емоційний - схоже, що він сповнений люті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко прилетів на бій до Лопеса: "Я повернувся".

Як повідомляв Знай.uа, Ломаченко проти Лопеса: контракт підписано, дату бою призначено, зворотної дороги немає.

Знай.uа писав, Усик згадав, як взяв олімпійське золото і станцював легендарний гопак.